Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Personal work branding

KYK Werk Uitzendbureau

KYK Werk biedt elke werkzoekende de individuele aandacht die hij of zij verdient. Voor iemand de juiste baan vinden, precies die kandidaat leveren die bij het DNA van het bedrijf past… Het is niet alleen mensenwerk, het is ook maatwerk. Bent u op zoek naar een uitzendbureau dat ú centraal stelt? Dat zich maximaal inspant om voor u de juiste baan te vinden? Bent u op zoek naar een uitzendbureau dat uw vacatures snel invult, én met de juiste mensen?Bel, email of whatsapp ons voor een snelle info en match.

Aandacht voor het INDIVIDU

KYK Werk heeft al 20 jaar kijk binnen de arbeidsbemiddeling. De sleutel tot ons succes is anno nu nog dezelfde als in 1999. Het bedrijf ontleent er zelfs zijn naam aan: KYK en individuele aandacht voor élke werkzoekende.

KYK Werk, Leuk werk!

Wij zijn een sportief dienstverlener die zijn klanten en kandidaten uitnodigd voor nader kennismaking. Wij geloven dat wij onze spirit moeten delen met onze relaties. Wij houden u op de hoogte via een persoonlijke mailing.